Nugget napisał(a):moją pracę docenił KLUB WYJĄTKOWO LENIWYCH MODELARZY, naprawdę panowie nazwa pasująca wręcz idealnie do mnie. Niestety nie mogłem cokolwiek znaleźć na ich temat, bo internety mi nie odpowiedziały.

Marcin Łukawski napisał(a):Ja chciałbym natomiast podziękować organizatorom za udostępnienie naszemu klubowi KWLM z Łodzi miejsca na imprezie, pierwszy raz mieliśmy stoisko :
Postanowiliśmy też przyznać 4 wyróżnieniaMamy nadzieję, że sprawiedliwie ;)
Ku gwoli ścisłości i wyjaśnienia klub istniał już od dawna, jest nieformalnym zrzeszeniem osób a obecnie nasz skład wygląda tak:
Łukasz Ziółkowski, Marek Janczyk, Sergiusz Pęczek, Adam Obrębski, Przemysław Szymczyk, Jacek Spychalski, Krystian Ciechowicz, Aleksander Górski no i ja ;)
Przy okazji pozdrawiam naszych sąsiadów stoiskowych ze Świdnicy! Pozdrowienia od nas i naszej koleżankiza miło spędzony czas
Marcin Łukawski napisał(a):Jacek dłubie przede wszystkim teraz przy filmach animowanych. Jest i będzie w składzie u nas bo Jacek, Krystian i ja jesteśmy tak jakby ojcami założycielami klubu i pomysłu na nazwę ;). Nie ma to dla nas znaczenia czy ktoś się udziela mniej czy więcej na forach... jesteśmy przyjaciółmi przede wszystkim a modelarstwo jest tylko naszym hobby.
Ze przy animacjach to słyszałem, a pytałem bo jego prace to był kiedyś spory procent tego co mnie inspirowało (nie mówiąc o tym, że jak go kiedyś na żywo spotkałem to mega ziom był)
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości