Adam Obrębski napisał(a):skład sędziowski grubo w PRL siedzi, a taki MIG, Onan Łajlder, czy inny hiszpanohamerykanin dla niego to jest szarlatanem i heretykiem

uki761 napisał(a):Ze swojej strony dziękuję za wspaniałą imprezę, po pierwsze organizatorom po drugie wszystkim kolegom których miałem przyjemność spotkać. W zasadzie po to tam pojechałem ( czwarty raz ) i na pewno będę za rok by znowu to przeżyć bo jak dla mnie to jeden z najważniejszych weekendów w roku.
Nic ponad to nie ma dla mnie znaczenia.

Wiesz co, to był model juniora. Widziałeś jaki młodzian wyszedł po tę nagrodę? Chłopaki nagrodzili talent i potencjał jaki ma ten chłopak. Pewnie, ma jeszcze trochę do nauki, ale baze już wypracował dobrą.siara1939 napisał(a):Ja mam jeszcze jedna refleksje. Rozumiem idee promowania modelarstwa, ale wybor "Best Weathered" przez chlopcow z AK zakrawa na kpine. WIem ze to subiektywna ocena, ale to, ze plandeka tej Skody swiecila po oczach juz od progu, powinno dac wiele do myslenia, szczegolnie, ze 2 modele dalej stal naprawde wybitnie weatherowany pojazd.
Nie chcialem nikogo obrazic, ani negowac zdolnosci modelarskich, tym bardziej nastawic negatywnie jakiegos mlodzika, ale sa pewne granice rozsadku.

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości