shivadog napisał(a):Jak bym mógł coś poradzić to zrobienie zdjęć z poziomu gruntu, tak, jak by stał ustawiony prawdziwy fotograf wojenny.
Jerzy jak byś zgadł moje intencje - zamierzam zrobić taką sesję na powietrzu włąśnie z ukazaniem takiej perspektywy a tłem będą w oddali krzewy. NIestety obecnie pogoda krzyżuje mi plany.
Bardzo mi miło że CI się podoba
Radek Pituch napisał(a):Liście są w sam raz, a paprotka to hit sezonu ;)
Sebastian bardzo ładna praca, rozwijasz się. Gratulacje! Zobaczymy się w Lublinie?
Też myślę że liście mają idealny rozmiar - trzeba wyszukać w paprotce tej miniaturowej, najmniejsze listki i będzie ok.
Te liście to chyba jednak stary patent przeglądałem prace Łukasza Orczyca i on to stosował już dawno temu. Myślę że chemia jest teraz lepsza i dlatego wyglądają po pomalowniu lepiej niż wtedy. Najważniejsze że została przypomniana ta metoda i teraz już spokojnie można robić fajne drzewa.
Jeśli chodzi o Lublin to musowo się zobaczymy

Dziękuję za komentarz -motywuje to do dalszego rozwoju.
Caramba napisał(a):Chyba najlepszy model jaki zrobiłeś do tej pory. Mi się podoba! Gratulacje.
Marcin - mnie też się wydaje że to najlepsza moja praca - najbardziej przewidywałem jak co wyjdzie tworząc kolejne efekty.
Zieleń to strasznie wymagający temat i mocno daje w kosć w trakcie prac. Bardzo mi miło za pozytywny komentarz.
Bathin napisał(a):Pięknie Panie, pięknie , ale doczepie się łusek, brak bić (nie miałeś fototrawionych ? ) i lepiej prezentowałyby się zielone lakierowane.
Pzdr
Dziękuję Bathin - łuski miały być zielone ale kulawo wyglądały - za dużo zieleni jest wkoło i decyzją rodzinny wybrane zostały takie jako ożywiajce dodatkowo scenkę