Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Twoja reakcja świadczy, że jednak nie radzisz sobie z krytyką
Jestem jak najbardziej otwarty na każdą krytykę, z której będzie wynikać co jest do poprawy i jak to można zrobić.
Twój wjazd do wątku z krytyką nie ma nic wspólnego, jest to tylko kolejna manifestacja fenomenu pod tytułem
Mariusz Jarzyna ze Szczec. Twoje poglądy są powszechnie znane i nie musisz prezentować ich tutaj, ale skoro w jakiś sposób jest Ci to potrzebne to OK, godzę się z tym.
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):będę omijał twoje wątki dla lepszego samopoczucia nas obu
Zrobisz co zechcesz, a samopoczucia nie jesteś mi w stanie zepsuć.
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Błędne jest twoje wnioskowanie, że w Dornierze chciałem osiągnąć "marmurek"
Cokolwiek chciałeś osiągnąć nie osiągnąłeś tego do czego wprost się przyznałeś. A pojawiłeś się tutaj, żeby dać wyraz swoim poglądom na zróżnicowanie powierzchni, mniej lub bardziej udane. Cóż...
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Róznimy sie podejsciem do modelarstwa.
Bez wątpienia. Przy czym - Twoje podejście jest mi absolutnie obojętne i nie czuję potrzeby nadawania Ci priorytetów albo prostowania Twoich wizji modelowania. Ty jednakowoż powstrzymać się od tego nie potrafisz...
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Ty jak sam przyznałeś jesteś tylko malarzem nieredukcyjnym
Jakkolwiek mnie nazwiesz - jest mi to totalnie i absolutnie obojętne. Może być jeszcze lepiacz, frajdolarz, składacz chińskich zabawek, cokolwiek... Swojego hobby nie uprawiam dla satysfakcji Pana Mariusza Jarzyny.
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Zadziałały podobne mechanizmy gdzie zrobiono ze mnie pieniacza. Historia pokazała co innego
Znam wiele opinii na temat
co pokazała historia i są bardzo rozmaite.