Może nie do końca trafia w mój gust odwzorowanie przegrzania na blachach, ale bardzo podoba mi sie zróżnicowanie kolorów metalizerów, bardzo podoba mi sie malowanie kamuflażu i jego zużycie, detale i ogólny "look" modelu.
Brawo

Solo napisał(a):Ciii... Ja też nie.
Solo napisał(a):Wystarczy że wiem jak do nich strzelać.

Solo napisał(a):Wystarczy że wiem jak do nich strzelać.
macias13_84 napisał(a):Chętnie bym zobaczył 29-ego w zwarciu z Viperem... lub którymś z równolatków
Tomasz Porosiło napisał(a):Zasiadam w pierwszym rzędzie. 20 letni staż w lotnictwie robi robotę
macias13_84 napisał(a):Solo napisał(a):Wystarczy że wiem jak do nich strzelać.
Chętnie bym zobaczył 29-ego w zwarciu z Viperem... lub którymś z równolatkówjakoś długiego resursu konstrukcji z Bethesdy nie wróżę
GUDMUNDUR napisał(a):
To nie o to chodzi . Ja też jestem jeszcze nowy na forum . I zdaję sobie sprawe , że nie po dwóch postach bądą mnie wszyscy kochać za moje "pyndranie" farbką . Zdecydowana większość modeli jest robiona po to żeby mieć zwykłą dzieciecą radość , z chwili odprężenia . Jeśli nie i ktoś podchodzi ambitnie - plany , zdjęcia itp .- to też mógłbyś od razu ( przynajmniej tak to wygląda ) nie atakować . Masz dużo racji , ale to jest czasem zbyt męczące robić prace dyplomową na temat jakiegoś samolotu .
GUDMUNDUR napisał(a):A w tym przypadku , nie lepiej pokazać jakieś zdjęcie , plan , żeby Solo mógł powiesić prawidłowo uzbrojenie , zamiast krytykować przepalenia na silniku .
Mnie właśnie to bardzo interesujeEdit : I zapewne wielu innych , którzy chcą na modelu powiesić sobie taki smaczek jak bomba atomowa .
dranio napisał(a):Nie chodzi, żeby robić pracę dyplomową, bo nie oszukujmy się, to nie ten poziom. Uważam jednak - może zbyt naiwnie - że modelarstwo jest taką fantastyczną dziedziną, gdzie można nauczyć się czegoś z historii (zastosowanie bojowe, czy wykorzystanie samolotu, czołgu, czy innego okrętu), jak i z techniki (dlaczego miał skrzydło skośne, czy pasmowe, jakie są OGÓLNE wady, zalety, problemy, itp.)
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości