Nie zapomnij też, odwzorowując instalację hydrauliczną - uzupełnić ją o płyn i zadbać o jego odpowiednie ciśnienie
Bądź szczególnie ostrożny przy podwieszaniu wszelakiego rodzaju bomb - jak spadnie to po Twojej pracowni zostanie ino lej
rotpol13 napisał(a):Może - Solo - przy okazji budowy następnego modelu/zabawki politechnicznejnapiszesz pracę dyplomową. Promotora w osobie dranio już masz
![]()
Nie zapomnij też, odwzorowując instalację hydrauliczną - uzupełnić ją o płyn i zadbać o jego odpowiednie ciśnienie![]()
Bądź szczególnie ostrożny przy podwieszaniu wszelakiego rodzaju bomb - jak spadnie to po Twojej pracowni zostanie ino lej

Solo napisał(a):Przestańcie się żreć ze sobą, właśnie wydałem 9,46 zeta, [...]
Solo napisał(a):Uzbrojenie: o jedną małą bombkę atomową tak się spierać?
Jak j.....e to j.....e, na ch..j drążyć?
dranio napisał(a):
...
Ogólnie - jednak byłem zbyt naiwny.![]()
dranio

Voltan napisał(a):Możesz jeszcze na koniec napisać ile wydałeś na dodatki?
Solo napisał(a):9,46 zeta
Voltan napisał(a):Możesz jeszcze na koniec napisać ile wydałeś na dodatki?
potez napisał(a):Więc wrzuć na luz i daj spokój, nie przekonasz nikogo. Jesteś na PWM kilka dni a już wojenki toczysz, luz Kolego, luz. Lepiej napisz wątek merytoryczny pod tytułem jak powinien być zrobiony F-100D i co jest realne a co nie. Jeśli masz doświadczenie w lotnictwie to to mogłoby być ciekawe. Ale jeśli nie budujesz żadnych modeli to niestety, Arkady ma rację, zaczynasz być namolny a już tu paru takich było...chyba, że jesteś reinkarnacją któregoś z przeszłych bytów teoretycznych, bez obrazy![]()
Teoretyzowaniem to na tym forum szacunku do swojej osoby nie zbudujesz.
Solo napisał(a):Ale tu jest pies pogrzebany: nie ma innych rakiet o takiej szczegółowości w skali 1:72 na rynku, a ja do tego modelu chcę mieć ładne dodatki.
Takie jest moje podejście do modelarstwa.
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości