:)Marcin Witkowski napisał(a):Zupełnie nieświadomie. Miałem już stary, gęsty silikon, który nie dawał szans na wykonanie dobrych, niezapowietrzonych form. Spróbowałem więc czy da się rozcieńczyć SmoothCasta zmywaczem do silikonów. Dało się. Lał się jak mleko, pięknie formy wyszły. Tyle, że zmywacz odparował i formy zmniejszyły swoją objętość. No i takie z tego wyszły odlewy. Pewnie dałoby się nieco poeksperymentować i prostsze rzeczy, jak właśnie łopata śmigła przerobić w ten sposób np. z 48 do 72.

potez napisał(a):W D z tego co wiem to z przodu w kabinie tak jak dał HB dwa wielofunkcyjne małe kwadratowe obok siebie , z tyłu też dwa tak jak dał HB maniejszy prostokątny u góry ale dużo więkdszy niż w Ai B na dole duży kwadratowy wyświetlacz tak jak w B czyli prosty.

potez napisał(a):No tak w ogóle to sa dwie wersje wczesna i późna ale to juz dywagacje jak jest mały kwadratowy to wtedy okrągły, jak jest duży kwadratowy to nie ma małego itp itd... Weż komplet zdjęć z jednej maszyny przód i ty ł i tak zrób. Nikt sie nie doczepi, że coś pokićkałeś. Najlepiej to z Daco, bo na przykład w Walkaroundzie to tak namieszali ze zdjęciami kabin, że można całkowicie zgłupieć od tego

rotpol13 napisał(a):Zakończenie warsztatu przewidujesz na 2020 rok, czy troszkę później

Dorotka napisał(a):Tymczasem w tymże DACO w wersji D są zielone jak cholera w przeciwności do A i B. To jak to w końcu jest z tą kolorystyką![]()
potez napisał(a):Dorotka napisał(a):Tymczasem w tymże DACO w wersji D są zielone jak cholera w przeciwności do A i B. To jak to w końcu jest z tą kolorystyką![]()
No jak to jak? Normalnie. Jak robisz zdjęcie pod swiatlo i pod okreslonym kątem to jest jak zielony stary kineskop do kompa -zielone, ale jak patrzysz z gory to ... tez jak stary monitor zielony do kompa czyli -szary z dodatkiem kolorku na dosyć grube szklo z przodu.

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 12 gości