RAV napisał(a):Jesteście pewni, że odmowa usunięcia konta jest zgodna z ustawą o ochronie danych osobowych? Ja prawnikiem nie jestem, ale zwykle ktoś, kto zostawia gdzieś swoje dane, ma prawo do ich poprawiania lub usunięcia... Forum to nie np. BIK, gdzie można figurować wbrew własnej woli.

draz napisał(a):Prosze przeczytać tekst ustawy odpowiedniej dla ochrony danych osobowych.
draz napisał(a):Imię i nazwisko wbrew pozorom też same w sobie nie są danymi osobowymi.
draz napisał(a):II.8. Konto użytkownika nie jest usuwane na życzenie użytkownika.
rollingstones napisał(a):Właśnie szukałem o tym IP - masz może jakiś namiar na ta sprawęczego ona dokładnie dotyczyła
peter napisał(a):Bathin, przypomnij sobie sytuacje rObO87 i DerPanzersoldat95 z Modelworka i wiesz dlaczego to bardzo dobry punkt regulaminu...
...cars that were like wild ferocious animals.
rObO87 napisał(a):peter napisał(a):Bathin, przypomnij sobie sytuacje rObO87 i DerPanzersoldat95 z Modelworka i wiesz dlaczego to bardzo dobry punkt regulaminu...
Jakim prawem porównujesz mnie z tym userem młody człowieku? Przepraszam, że odkopałem ten temat, ale przypadkowo natrafiłem na tę wypowiedź i nie pozwolę by jakiś szczeniak urządzał takie "propagandy" na mój temat.
...cars that were like wild ferocious animals.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości