marco2607 napisał(a):
MINUS (i to wielki minus) dla kolegi rotpol13. Prawie rok temu zamówiłem u niego blachy, za które przelałem pieniążki ale blach nigdy nie otrzymałem... Ponoć zaginęły na poczcie - tak samo jak i zaginęło potwierdzenie nadania. Zresztą kolega Kamil wcale nie poczuwał się do odpowiedzialności bo jak mi napisał - "w momencie wysłania dotrzymał warunków umowy...".
Na nic zdały się tłumaczenia - trudno - dla 2 stówek policja i tak nie kiwnie palcem bo rotpol13 mieszka sobie błogo na wyspach. Ku przestrodze innym modelarzom...
marco2607 napisał(a):Powiem tak wolę z kolegą Janem ZGUBIĆ NIŻ Z TOBĄ ZNALEŹĆ.

marco2607 napisał(a):
Pokazałeś trochę malowanki na stateczniku, to nie żaden dowód.
marco2607 napisał(a):Zanim zrobiłem ten model przesiedziałem z 2 miesiące na lekturze, fora, książki ,monografie. Moim zdaniem on tak wyglądał , czy się komuś podoba czy nie.
marco2607 napisał(a):Pokazałeś trochę malowanki na stateczniku, to nie żaden dowód.
marco2607 napisał(a):ŻEBY BYŁO ŚMIESZNIEJ TO W TAMTYM OKRESIE PRAWIE KAŻDY SAMOLOT BYŁ INNY, miał inne plamy , potrafił mieć inny wzór.
marco2607 napisał(a):Heniu ja nie żyję w modelarskiej BAJLANDII w przeciwieństwie do ciebie.
marco2607 w innym wONtku napisał(a):Dodam tylko że moje a6m jest zrobiony ok , i nie zamierzam nic poprawiać. Jak ktoś ma strita lub widzi to inaczej to jego problem.
rotpol13 napisał(a):Które ze zdjęć jest prawdziwe
HK1886 napisał(a):Możesz sobie też sięgnąć do Iana Bakera jeśli zdjęcia ci mało.

marco2607 napisał(a):nawet byłem pewien że nikt tego nie zauważy.
marco2607 napisał(a):Faktycznie masz wiadomości z epoki kamienia
marco2607 napisał(a):nie twierdzę że w najbliższym czasie nie wyjdą inne materiały i mój model będzie jako- taki
HK1886 napisał(a):Podobnie jak nikt nie zauważy białej obwódki wokół hinomaru na skrzydłach

marco2607 napisał(a):No to wszyscy są debile
marco2607 napisał(a):samoloty z serii T/--- robią z białą obwódką
marco2607 w wątku o Shidenie napisał(a):Temu wolę rozpatrywać konkretny samolot niż dawać ogólniki
Dysonans poznawczy, sytuacja, gdy jednostka uświadamia sobie sprzeczność dwu treści poznawczych: między informacjami (przekonaniami) posiadanymi a informacjami odbieranymi, dotyczącymi tej samej sprawy.
Dysonans poznawczy wywołuje przykry stan emocjonalny, motywujący jednostkę do jego usunięcia tym silniej, im silniejszy jest konflikt w którym znalazły się przekonania istniejące z informacjami odbieranymi.
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości