Moses napisał(a):Agalant, usterzenie od Wirrawaya było by dobre gdybym robił wcześniejszego BC-14.Trójkątny jest prawidłowy dka T-6G/Harvard IV którego robie.
Moses napisał(a):.... Niemniej jednak maszyna ma w sobie to coś dzięki czemu zwraca uwagę i się podoba

Moses napisał(a):
W przypadku reflektorów mam mały zgryz, gdyż pojawiły się małe szpary które będą bardzo widoczne po pomalowaniu. Zastanawiam się zaszpachlować je zwykłą szpachlówką i później oszlifować, czy może macie jakiś inny patent?

Moses napisał(a):macie jakiś inny patent?
Flyzloty napisał(a):Przeźroczysta ramka, wklejona zamiast fabrycznych szkiełek.Jest trochę roboty z oszlifowaniem, ale można to wyprowadzić idealnie.
Moses napisał(a):Flyzloty napisał(a):
Ta idea mi sie podoba, w szczegolnosci że fabryczne swiatla nie są idealnie dopasowane do krawedzi natarcia. Tylko jest kolejna kwestia, czy bez narzedzi typu dremel wypoleruje później szkiełko?

Moses napisał(a):Flyzloty napisał(a):Przeźroczysta ramka, wklejona zamiast fabrycznych szkiełek.Jest trochę roboty z oszlifowaniem, ale można to wyprowadzić idealnie.
Ta idea mi sie podoba, w szczegolnosci że fabryczne swiatla nie są idealnie dopasowane do krawedzi natarcia. Tylko jest kolejna kwestia, czy bez narzedzi typu dremel wypoleruje później szkiełko?

Mac Eyka napisał(a):Obawiam się że mój Texan po tych kilku latach żmudnego procesu kurzenia się w piwnicznym magazynku przedstawia obraz nędzy i rozpaczy.
Mnie niestety nie bawi trzymanie modeli w gablotce, której zresztą nie posiadam.
radoslaw6363 napisał(a):Przeprowadziłem niezbędną modyfikację i zwielokrotniłem ilość półek.
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości