radoslaw6363 napisał(a):bezcennyDla mnie wart więcej niż 3 wraki Bostona świeżo wydobyte prosto z bałtyku
![]()
w dniach 8–11 czerwca 1940 roku Polacy na tym cudakuzestrzelili łącznie 12 samolotów wroga na pewno (4 samoloty bombowe Dornier Do 17, 3 samoloty myśliwskie Messerschmitt Bf 109 i 5 samolotów myśliwskich Messerschmitt Bf 110) i 2 prawdopodobnie.
quest napisał(a):radoslaw6363 napisał(a):bezcennyDla mnie wart więcej niż 3 wraki Bostona świeżo wydobyte prosto z bałtyku
![]()
Dla mnie też.w dniach 8–11 czerwca 1940 roku Polacy na tym cudakuzestrzelili łącznie 12 samolotów wroga na pewno (4 samoloty bombowe Dornier Do 17, 3 samoloty myśliwskie Messerschmitt Bf 109 i 5 samolotów myśliwskich Messerschmitt Bf 110) i 2 prawdopodobnie.
No niestety nie do końca, musisz zaktualizować swoją wiedzę.
Pzdr.
radoslaw6363 napisał(a):...Moja wiedza ogranicza się do tego co przeczytam...
Sorry fakt nie było mnie przy tymMoja wiedza ogranicza się do tego co przeczytam, a papier cierpliwy jest
radoslaw6363 napisał(a):Ja już się boję czytać nowe książkiJak tak dalej pójdzie to niedługo może się okazać że walczyliśmy po stronie III rzeszy
I jeżeli jakiś samolot w ogóle zestrzeliliśmy to to był aliancki
Sherman napisał(a):radoslaw6363 napisał(a):Ja już się boję czytać nowe książkiJak tak dalej pójdzie to niedługo może się okazać że walczyliśmy po stronie III rzeszy
I jeżeli jakiś samolot w ogóle zestrzeliliśmy to to był aliancki
To popełnij sepuku. Będzie prościej i mniej boleśnie dla nas wszystkich.
piotr dmitruk napisał(a):Ja bym chciał. żeby oryginalne części pozostawiono bez zmian jako relikty, a do tego dobudowano te brakujące części, nowiutkie i czyściutkie. Takie połączenie pozwoliłoby pokazać i wygląd całości samolotu. i zachować oryginał w stanie nienaruszonym.
Powrót do Lotnictwo - rzeczywiste
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości