Niemal jak z filmu Omen!
Pan na zdjęciu (nie ten w kabinie, ten obok) to własnie kierowca Gripena w Caslav. Miał chłop szczęście.

Kuba P. napisał(a):Jakie fotele mają czeskie/węgierskie Gripeny - MB10 ale jaka wersja?
potez napisał(a):pomimoe, że mi się Migacze podobają jako samoloty, to prawda jest okrutna- należałoby sie by ich natychmiast pozbyć
Kuba P. napisał(a):OK może obok tematu Gripena ale jak ktoś (podatnik, czytac ja, Arek i Jacek też) włożyliśmy hajs w modernizację MiGów to może ma sens utrzymanie ich w stanie używalności. Pytanie czy na zasadzie kanibalizacji czy remontów płatowców?
Inna sprawa - Słowacy myślą o JAS 39 a my będziemy donaszaczami ciuchów po kolegach czyli zlew wszystkich MiGów z okolicy...
potez napisał(a):Z tego co mowia zorientowani w temacie to nirpe tylko... Podobno zaimportujemy równiez z Bułgarii ich zapasy
Kuba P. napisał(a):OK może obok tematu Gripena ale jak ktoś (podatnik, czytac ja, Arek i Jacek też) włożyliśmy hajs w modernizację MiGów to może ma sens utrzymanie ich w stanie używalności. Pytanie czy na zasadzie kanibalizacji czy remontów płatowców?
Inna sprawa - Słowacy myślą o JAS 39 a my będziemy donaszaczami ciuchów po kolegach czyli zlew wszystkich MiGów z okolicy...
radoslaw6363 napisał(a):Lepiej dozbroić i zmodernizować pod względem możliwości bojowych.

potez napisał(a):To co teraz? Będziesz robił update wg stanu na 19.05

macias13_84 napisał(a):Już od dawna do nabycia![]()

Powrót do Lotnictwo - rzeczywiste
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 12 gości