@ Pavlo i Kuba
dobrze wiecie, że te zdjęcia są moje. Więc skończcie mi tu ze skakaniem do oczu, że nie pokazuję o co chodzi.
@ Pavlo
nie pytaj mnie przez tydzień czy bryła jest dobra bo na tym etapie to mnie już nie interesuje. Profil skrzydeł jest zły, statecznika też. Nie mierzyłem suwmiarką i nie mam zamiaru. Jak jesteś taki ciekawski to już ci pisałem, kup sobie i sam pomierz. Będziesz wiedział czy ci leży idealnie i rewelacyjnie.
Co do negatywnych opinii to jakoś nic się w pudełku nie chce zmienić, ciągle tam leży to samo, pomimo 11 stron pitolenia.
To dlaczego mam zmianiać opinię?
Akurat do tej pory o BM miałem bardzo dobrą opinię i sam go broniłem kilka razy na forach przy różnych okazjach. Ale nie mam zamiaru udawać, że jest cudowanie jak jest źle.
Każdy producent ma w swojej ofercie modele lepsze i gorsze, świetne i beznadziejne. Co nie powoduje, że wylatuje z rynku. Nawet Tamiya ma modele genialne jak spitek w 1:32 i tragiczne jak Harrier w 48. Nie rozumiem tych emocji jakie tu prezentujesz. Nie wolno napisać że model jest zły i niechlujny ? Popełniłem jakieś świętokradztwo?
To jest in-box i Kuba właśnie pokazał ile jest wart ten model.
Czekam na galerię, ciekaw jestem co z tego wyjdzie...