Hejka. Witam was wszystkich. Jestem Jakub, mieszkam na północnej Islandii (okolice Akureyri). Z zawodu jestem uczniem szkoły średniej w Akureyri (Menntaskolinn i Akureyri). Jako hobby uprawiam szachy, golf oraz modelarstwo. To ostatnie doszło 3 lata temu podczas pobytu w Polsce kiedy to pojechałem na wystawie modelów pancernych w Gdańsku. Tam kupiłem pierwszy model, był to Panzerkampfwagen aufs. D. jego złozenie zajeło mi cztery miesiące i byłem z jego tak bardzo zadowolony że kupiłem następny. Tego T-55A kupiłem w Gdyni za 123 zł, nie kupiłem do niego żadnych dodatków, ale zastanawiam się nad kupnem gąsienic od friulmodel i blaszek od abera bądź eduarda i aluminiową lufę ale do nie jest pewne

. Co do malowania ma to być malowanie z instrukcji <D> pojazd o numerze 4778. Zamuwiłem farbę Vallejo 70880 khaki Grey który ma być otpowietnikiem farbę firmy Tamyia XF-51 khaki drab i nie jestem pewien czy to jest dobry odpowietnik. Ja was bym prosił was o wasze opinie nad tą farbą. Ach no tak jecze dwie rzeczy na Islandii mieszkam od czwartego roku życia i nikt nie uczył pisać po Polsku wiec przepraszam za moją ortografie zgóry, a to drugie to że jestem aktualnie w Gdańsku a na Islandii będę dopiero 6. sierpnia.

//Czkam na wasze odpowiedzy Jakub z
Islandii//
Ostatnio edytowano wtorek, 14 lipca 2015, 20:54 przez
Jakubek, łącznie edytowano 2 razy