Arcturus napisał(a):Pozwolę sobie odkopać stary wątek, ale może nie tylko mnie ta wiedza się przyda...
Dla przypomnienia, rozmowa była o tym, jakie zmiany trzeba wprowadzić do MIga-29 9-12 GWH, żeby zrobić polskiego.Jacek Bzunek napisał(a):karambolis8 napisał(a):Uzbrojenie z pylonami kup żywiczne od Eduarda - będzie najlepsze.
Takie?
http://www.martola.com.pl/pl140/produkt ... rcher_r_73karambolis8 napisał(a):Tak. I jeszcze można takie
http://www.martola.com.pl/pl140/produkt ... 10_alamo_a
albo takie
http://www.martola.com.pl/pl140/produkt ... aa_8_aphid
Nasz MiG-29 przenosi wszystkie z tych trzech rodzajów, ale na raz tylko dwa typy.
W zestawie 9-12 Early, który mam w łapach, są R-27R i R-60. Czy można je wykorzystać do naszych Fulcrumów, czy z jakichś względów trzeba jednak kupić żywice Eduarda?
potez napisał(a):Zapomniales o MFD w kabinkach po ostatnich modyfikacjach mińskich migaczy i nowego zestawy anten na grzbiecie
Natomiast jesli mnie pamięc nie myli to,chyba w pierwszym wypuscie migacza pylony z pudelka były za krótkie i w wersji early je poprawili razem ze spodem kadłuba.

Arcturus napisał(a):No to źle, że zamówiłem kalki Caracala do "Fericia". Za dużo przeróbek... Było wziąć kalki do Bangladeszu, nikt by nie wiedział co tam trzeba zmieniać i można by robić se spokojnie OOB

Arcturus napisał(a):potez napisał(a):Zapomniales o MFD w kabinkach po ostatnich modyfikacjach mińskich migaczy i nowego zestawy anten na grzbiecie
Natomiast jesli mnie pamięc nie myli to,chyba w pierwszym wypuscie migacza pylony z pudelka były za krótkie i w wersji early je poprawili razem ze spodem kadłuba.
No to źle, że zamówiłem kalki Caracala do "Fericia". Za dużo przeróbek... Było wziąć kalki do Bangladeszu, nikt by nie wiedział co tam trzeba zmieniać i można by robić se spokojnie OOB
potez napisał(a): (...)to tylko jeśli chcesz zrobic najnowasza modyfikację. Kalki z Fericem były robione jeszce przed ostatnim updatem , poznasz go po tych dwóch antenach na grzbiecie, tej dużej nie ma na malborskich migaczach i nie było na mińskich przed 2014 rokiem(...)
net_sailor napisał(a): No i takie malowanie wyklucza podwieszanie R-27, których w PSP się nie używa od ładnych paru lat. Nie są prezentowane nawet na tzw. wystawkach statyki z okazji pokazów. Zostają więc tylko R-73 i R-60 lub mało atrakcyjne uzbrojenie powietrze-ziemia. Polskie MiG-i nie mają też możliwości podwieszania podskrzydłowych zbiorników paliwa (jest zazwyczaj podkadłubowy, choć i to nie zawsze).

?potez napisał(a):Zapomniales o MFD w kabinkach po ostatnich modyfikacjach mińskich migaczy i nowego zestawy anten na grzbiecie
BOMI21 napisał(a):
Tak naprawdę żeby zrobić naszego MiGa-29 potrzebujesz (w zależności od maszyny) anten IFF, świateł antykolizyjnych, drobnych anten na kadłubie, odbiornika GPS, nowej radiostacji, kamery w kabinie, panelu sterującego pod HUDem, oraz nowego ekranu nawigacji GPS. Nie ma czegoś takiego do kupienia (w starych limitkach Eduarda były).
Powrót do Lotnictwo - rzeczywiste
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości