marco2607 napisał(a):Daniel iceman Gronowski napisał(a):No właśnie ja widzę, a Ty nie, bo albo nie chcesz widzieć, albo fajnie przyjebać się do czegoś tak dla sportu, żeby było ciekawiej i nie tak kolorowo. Jak pisałem model idealny nie jest, ale nie pozwolę też byś tworzył jakieś własne projekcję, bo trochę godzin pracy w niego włożyłem.
Nikt CI niczego nie ujmuje, bo naprawdę fajny model zrobiłeś. Nawet napiszę że bardzo mi się podoba, zwróciłem tylko uwagę na parę szczegółów które mi na zdjęciach nie pasowały. Koła fajne ( dzięki za zbliżenia)
Zobacz jak z wylotami kul poradził sobie Krystian
http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=802&t=78177Przy Twoich zdolnościach zapewne wyglądało by to jeszcze ciekawiej. Oczywiście jeszcze raz dodam , jak Ci pasuje to jest OK.
POZDRAWIAM.MK.
Model Krystiana widziałem, ale to nie znaczy że u mnie musi być tak samo. U mnie jest taki wariant

i zaklejone km-y moim zdaniem również kontrastują ciekawie ze styranym płatowcem.
Darek Trzeciak i macias13_84 zauważyli coś bardziej istotnego - nie zmalowałem na czarno osłony golenii
Wszystko przez to zdjęcie macias!

Jest także parę poprawek do zrobienia, plus malowanie osłony i wydechów.
quest napisał(a):Wyluzuj.
Model super, wszyscy to piszą, a Ty znów dajesz się podpuścić MarCo jak przy Zero.
Straszny wrażliwiec jesteś.
Myślisz, że jak spędzisz nad modelem 10 lat to nie będzie "własnych projekcji"?. "Nie pozwole" to znaczy co zrobisz?
Pzdr.
Może coś o modelu, czy chcesz tylko zaistnieć w ciekawym wątku?
"Nie pozwolę" tzn. będę reagował na nieuzasadnione czepialstwo.