StuG III ausf. B / Tamiya / 1:48

Budujesz model, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.

Moderator: xenomorph

Re: StuG III ausf. B / Tamiya / 1:48

Postprzez Timi » czwartek, 3 września 2015, 08:38

ewpiga napisał(a):Boję się nawet, że gdybym przestał budować rozbite pojazdy i zają się innym rodzajem modelarstwa będą słowa krytyki, bo ludzie będą tęsknić za dawną konwencją moich prac. ;o)

Nie rób nam tego, świat się z tego nie podźwignie :(
pozdrawiam
Tomasz Modłasiak
(a) Bułki (i tak) nie pikają!!

http://timimodelfactory.blogspot.com/
Timi

Reklama

Postprzez rollingstones » czwartek, 3 września 2015, 17:32

Fiu fiu - naprawdę wygląda to bardzo dobrze. Dołożył bym jasnych cieniutkich przetarć, Cieniutkie kreseczki. Na burtach w poziomie - od krzaków a na górze w różnych kierunkach. - wiesz takie zarysowania od podkutych butów - przesuwania skrzynek , szpeju itp. O czymś takim myślę
http://rollingstonemodel.blogspot.com/2 ... uflaz.html
płotka
rollingstones

Postprzez ewpiga » czwartek, 3 września 2015, 19:36

Timi napisał(a):Nie rób nam tego, świat się z tego nie podźwignie :(

heh..szkoda, że nie wychodzi, i tylko krew się w żyłach gotuje, bo nie można bardziej dopiec co?
ewpiga

rpm1+mod

Postprzez PawelG. » piątek, 4 września 2015, 06:58

ewpiga napisał(a):
Timi napisał(a):Nie rób nam tego, świat się z tego nie podźwignie :(

heh..szkoda, że nie wychodzi, i tylko krew się w żyłach gotuje, bo nie można bardziej dopiec co?

Przestań dalej brnąć...
Już każdy widzi, że robisz z siebie idiotę nie tylko tu ale i na bricie...
eSeF-FloreSef
PawelG.

Postprzez ewpiga » piątek, 4 września 2015, 08:28

Nikt ciebie nie namierzy bo siedzisz po drugiej stronie monitora. Sądzisz, że jak piszesz w internecie to jesteś anonimowy?   Powiedź mi, co jest takiego w tym tekście, że tamten facet tego nie potrafi zrozumieć i jeszcze po angielsku przekręcić. Pojęcia nie mam jaką szkołę skończył, na pewno miał pod "górkę" Tobie też nie chce się myśleć?
ewpiga napisał(a):Moim zdaniem..te wszystkie techniki i sztuczki to taka sztuka obrazkowa dla dyletantów, którym szczątkowa wiedza nie przeszkadza w odbiorze karykaturalnie wyolbrzymianych mnożeń zwyczajnych efektów malarskich.

Jedno jest pewne! gdyby nie modelarskie fora, gdyby nie internet facet nie zaistniałby w świecie. Trzeba przyznać ten człowiek jest konsekfentny, a człowiek konsekfentny nie jest człowiekiem myślącym. Przyznasz, że łatwiej jest i bezpieczniej bez wahań ni odchyleń trzymać się wyznaczonego planu działania, być wiernym tradycji lub ideologii, aniżeli narażać się na trud i niebezpieczeństwo samodzielnego myślenia. Nie takich prerłek się po nim jeszcze spodziewam/ chcesz wiedzieć kto jest tym palantem?/
Z Alexem sprawę wyjaśniłem i prosiłbym, aby w jego warsztacie na ten temat nie pisano. Jak komuś zalega pierd na wątrobie i chce sobie ulżyć to ma mój warszat obok.
PawleG, Ja się nie lubię się certolić ale ty już ryjesz po dnie.....,i fakt wolności w internecie nie powinien dawać ci prawa wykożystywania do obrażania mnie.
ewpiga

rpm1+mod

Postprzez Arkady72 » piątek, 4 września 2015, 10:59

PawelG. napisał(a):.... ale i na bricie...

O tym piszesz Paweł? Na bank prowokacja, ktoś się podszył i założył fałszywe konto. O ile nie przepadam za ewpigą i nasze starcia miały czasem ostry przebieg tutaj ktoś wykazał się wyjątkowym pokazem świństwa.
Obrazek
Tworzona dziś przyszłość będzie naszą teraźniejszością!
Arkady72

WM2

Postprzez mysiek13 » niedziela, 6 września 2015, 07:59

Jeśli mógłbym sie wtrącić w temat Stuga - bardzo podobał mi sie do momentu washa, ale obić jak dla mnie zrobiłeś nieco za dużo , są ładne ale dla mnie zbyt obficie... ;o) i jeszcze mógłbyś zdradzić jak robisz zdjęcia i je oświetlasz, są fantastyczne :-o
mysiek13

Poprzednia strona

Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat