Czołem,
Panowie dzięki za komentarze! Jakaś niechęć do robienia zdjęć a właściwie to chroniczny brak czasu spowodowały, że pokazuję prawie skończony model. Kiedy już podłapię jakąś godzinkę wieczorem wolę posłuchać płyty i podłubać przy modelu niż bawić się aparatem.
Aktualizacja już pewnie ostatnia przed galerią. Może jeszcze wrzucę zdjęcie śmigła jak je wyrzeźbię. Mam z nim z resztą problem. W moim Fee musi być dwułopatowe Chyba firmy Boulton Paul, ale nigdzie nie mogę znaleźć jego rysunku. Nie ma ani w Windsocku ani w necie. Kontaktowałem się nawet z panami z Vintage Aviatior (ci od Bristol Fightera z Krakowa) ponieważ zrobili replikę tego mojego Fee, ale u nich jest czerołopatowe śmigło ponieważ z braku wyboru zainstalowali mocniejszy silnik. Niestety potrzebnego mi rysunku nie posiadają...Kontaktowałem się tej sprawie również z Wingnut Wings i ku mojemu zdziwieniu odpowiedzieli ale dali linka do strony, gdzie są rysunki tylko tego czterołopatowego... Cóż pozostaje mi odrysować to śmigło w Corelu ze zdjęcia - zobaczymy co z tego wyjdzie...
W modelu zostało niewiele. Kilka naciągów, śmigło, karabiny i trochę brudzenia. Tak jak pisałem wcześniej właściwie wszystko trzeba w tym modelu skreczować.