Witam, produkcja trochę się ślimaczy, jednak ciągle trwa. Skończyłem kilka nowych modeli, a kilka leży i czeka… Jeden potrzebuje masek do oszklenia, inny rur wydechowych, a Jugosłowianin nadal nie ma brakujących znaków. W międzyczasie pojawił się nowy Profipack, a ja potrzebuję poprzedni (okładka poniżej), który miał malowanie jugosłowiańskie, ale stał się nagle niedostępny – nie mogę się doczekać aż ktoś go wystawi na allegro – może ktoś ma i chciałby odstąpić? Jeśli go w końcu dostanę to zamierzam zrobić w kamuflażu szarym, a jedyny pewny szary to ten na zdjęciu poniżej. Oczywiście współczesny, z innym silnikiem – czy ktoś interesujący się lotnictwem współczesnym mógłby mi podpowiedzieć z jakiego modelu można by wziąć osłonę silnika, która jest całkiem inna?
Dodam jeszcze, że osławiony KG+HM uzyskałem gotowy drogą wymiany co potwierdziło moje założenie, że nie będę robił znanych malowań nie dlatego, że nie lubię czy chcę być oryginalny, ale dlatego, że można je uzyskać gotowe.
Na allegro wystawię wkrótce maski z moich gotowych Tajfunów oraz innych modeli, których ostatnio sporo skończyłem.