Bartek, a co mi ten specyfik zrobi na powierzchni?
Tutaj ciśnienia popuściłem.

cooper69 napisał(a):To już raczej Mr. Color Leveling Thinner - z retarderem.

Patryk napisał(a):...dodaję kilka kropli lakieru błyszczącego do bazy.
Slash napisał(a):Ten specyfik to rozcieńczalnik który Ci polecam do malowania akrylami Tamiya.

ewpiga napisał(a):Teraz zastanawiam się, czy to nie jest czasem dojenie z kasy modelarza te rozcieńczalniki i farby w rozlicznych typach?

ewpiga napisał(a):Dzięki wszystkim za te kilka wzkazówek.
---------------------------------------------------------------------------------
bohdan, odkąd cię znam, dalej mogę stwierdzić, że kiedyś miałeś polot w hejterce. Dziś, wychodzi tobie nieco lepiej. Podziwiam twoje samozaparcie..,głęboko trzymasz nos w tyłku swojego idola? Naprawdę ci współczuję. Ta choroba musi dawać ci się we znaki.
Chiałbym móc napisać..Właściwie, to wiem, co mógłbym napisać...,ale nie chciałbym obrażać chamów? Idiotów?
Wszystko jedno. W swych wartościach więc trwaj. Na zdrowie.
ps. puść temu idiocie od aerodyny "sznurek"..,bo tekst wart jest, by wisiał w tamtym miejscu.

Piotrek.
.....Jak coś do mnie piszesz, to nie licz, że odpiszę w przeciągu rozsądnego okresu czasu. Rzadko tu bywam obecnie..
.....Jak coś do mnie piszesz, to nie licz, że odpiszę w przeciągu rozsądnego okresu czasu. Rzadko tu bywam obecnie..

ewpiga napisał(a):przyjmij to ze spokojem i akceptacją, w realu też się takich czubów spotyka.
ewpiga napisał(a):przyjmij to ze spokojem i akceptacją, w realu też się takich czubów spotyka.

Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości