Hellcat1983 napisał(a):Bardzo fajna robota w efekcie dotychczas opracowanym, ale ale....To jest kolejny watek który w moim przekonaniu więcej ma wspólnej materii z galerią prac już dokonanych a la - kalki i weathering już zrobione.../ przecież widać że zrobione każdy kto ma minimalne pojęcie widzi że zrobione /, niż z warsztatem ukazującym jak to zostało zrobione i za pomocą jakich środków i w jakiej kolejności. Uważam to za mankament tego rodzaju wątków, chyba że nie pojąłem jeszcze co to watek warsztatowy. Bez złośliwości jednak dodam, że skoro autor zastanawiał się czym malować i jak, mógłby napisać jaka opcje chemii i kolejności kroków dobrał dla uzyskania przedstawionego efektu, który przecież widać i do którego nie potrzeba tak przaśnych komentarzy jak w powyższej parafrazie. Na marginesie, bardzo mi się podoba to wykonanie, śliczny model.

skusz napisał(a):Podoba mi się, w prawdzie jestem siedemdwójkowcem, ale w ramach rozpoznania przeciwnika bojemzacząłem P-51 D Dragona
i zaszpachlowałem nity i tak już dwa razy i chyba będzie tego więcej bo dalej wychodzą dziurki. Więc może trzeba było sobie to darować?
Hellcat1983 napisał(a):...

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości