zegeye napisał(a): Jak pomalujesz te ciapki to się posikam....
Można już sikać ?
zegeye napisał(a): Jak pomalujesz te ciapki to się posikam....
...najbliższego kota ... . Kot Gustav...
Maciej Gruca napisał(a):...najbliższego kota ... . Kot Gustav...
...logika prowadzi mnie do konstatacji, iż co najmniej jeden z dalszych kotów ma na imię Emil...

Kendzior napisał(a):Te plamki jakby jednak zbyt rozmyte, nie aż tak, jak ja to spartoliłem w swojej Jaskółce, ale w tej skali chyba lepiej zrobić maski klejone na bluetac i pryskać przez nie.
Układ plamek też moim zdaniem dość ... frywolny , o ile da się zobaczyć na fotkach warsztatowych.
Ale ogólny efekt jest bardzo dobry.
cris napisał(a):Dla mnie jakość malowania b.dobra ,ostrość i układ plamek też dobra ,ale -no właśnie duże ale -kształt.
Ze zdjęcia/zdjęć wynika że to były plamy z małymi przestrzeniami gołego metalu pomiędzy sobą (czyli dość gęste ) a nie ,,jelita'' , nie łączyły się ze sobą .
Tak mi się w każdym razie wydaje

zegeye napisał(a):Malowanie całkiem niezłe. Ale podobnie jak Cris myślę że zamiast połączonych ''wężyków'' widziałbym ty raczej cętki....
Więc mimo że naprawdę dobrze to wygląda...sikania nie będzie

marco2607 napisał(a):Malowanie plamek na srebrnym to ciężki temat . Niskie ciśnienie i sporo rozcieńczalnika w farbie może powodować dodatkowe nadtapianie srebrnego .

Kuba P. napisał(a):Nie wiem czy jest lepiej ale jest

Kuba P. napisał(a):Jakiego koloru zrobić ramki od środka - amelinowe?
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości