Kolorem wnętrza moim zdaniem. Amelinum by się mogło nie utrzymać.Kuba P. napisał(a):Jakiego koloru zrobić ramki od środka - amelinowe?

Źródło: http://www.j-aircraft.com/walk/walkarou.htm
Pozdrawiam
Hubert
Kolorem wnętrza moim zdaniem. Amelinum by się mogło nie utrzymać.Kuba P. napisał(a):Jakiego koloru zrobić ramki od środka - amelinowe?

Kuba P. napisał(a):Jakbyś malował Gunze C tylko mniej przynajmniej dla mnie okropny zapach no i są od razu rozcieńczone.
potez napisał(a):Kuba P. napisał(a):Jakbyś malował Gunze C tylko mniej przynajmniej dla mnie okropny zapach no i są od razu rozcieńczone.
a możesz wytłumaczyć co napisałeś? bo mniej przynajmniej nie rozumie???
Maciej Gruca napisał(a):Czy Bil ma luftwafową paletę, czy trzeba sobie samemu dobierać na oko?
Jeśli tak, to czy byoby dużym kłopotem, byś przygotował stosowne zestawienie?
Kuba P. napisał(a):Kładą się bardzo cienką warstwą i są bardzo dobre do malowania przenikającymi się warstwami czy też do robienia drobnych wzorków i linii.
Kuba P. napisał(a):Całego 109 nimi pomalowałem i wyszło świetnie
malinowski napisał(a):Jeszcze jedno nie uzasadnione przyczepianie się do ludzi i będzie ban
Darek Trzeciak napisał(a):Na żywo jaskółka Kuby prezentuje się wyśmienicie. Przebarwienia na spodzie... to trzeba zobaczyć
Darek Trzeciak napisał(a):A to kółko Kuba to naprawdę nie ja
dewertus napisał(a):Darek Trzeciak napisał(a):A to kółko Kuba to naprawdę nie ja
Prawda, Ty Darku pozbawiłeś jej goleni jeno a nie kółka![]()

Kuba P. napisał(a):Nie pasowało mi to, przecież ten samolot latał z Daimlerem pod maską więc nie ma opcji - to musiało mocno kopcić.

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości