Ralf_S napisał(a):Echhhhh
fajnie by było![]()
Ale skoro Mielec nic nie wie o zamówieniu na dwa BH w tym roku, a Motor Sicz o planowanej współpracy, to jakoś mało wiarygodne te doniesienia są...![]()
Mówić można dużo, ale kasę to potrzeba namacalną, a nie ewentualny bartel w kartoflach....
radoslaw6363 napisał(a):
radoslaw6363 napisał(a):....po co zamawiać BH jak już jest deal z Bellem ? (mam nadzieję że jest !)
radoslaw6363 napisał(a):Wróble ćwierkają że zmieniliśmy wielkiego brata...
Atlis napisał(a):Ach ta miłość do rupieci...
radoslaw6363 napisał(a):Ralf_S napisał(a):Echhhhh
fajnie by było![]()
Ale skoro Mielec nic nie wie o zamówieniu na dwa BH w tym roku, a Motor Sicz o planowanej współpracy, to jakoś mało wiarygodne te doniesienia są...![]()
Mówić można dużo, ale kasę to potrzeba namacalną, a nie ewentualny bartel w kartoflach....
Motor Sicz o współpracę zabiega od dawna, nawet swoje biuro w Polsce otworzyli, po co zamawiać BH jak już jest deal z Bellem ? (mam nadzieję że jest !)
Wróble ćwierkają że zmieniliśmy wielkiego brata ,,opiekun'' z europy zachodniej przekazał nas braciszkowi zza wielkiej wody , zapewne amerykanin powołany do Polskiego rządu nie znalazł się tam przypadkowo.
Pożyjemy zobaczymy , maszyny niczego sobie
net_sailor napisał(a):Za Mi-2 najchętniej widziałbym H145
Ralf_S napisał(a):
Jeden z ładniejszych wiatraków na niebie
Moses napisał(a):Ralf_S napisał(a):
Jeden z ładniejszych wiatraków na niebie
Eeeetam
Venom, to jest prawdziwa piękność przestworzy
I masz model w 48;) Może kiedyś doczekam się zestawu w 72
Powrót do Lotnictwo - rzeczywiste
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości