Boxart. "lecą pws'y"

kojot nemo napisał(a):W połowie października miała być z Armahobby żywiczna PZL P.6 i P.7/I? Jest 22.10 i cisza![]()
![]()
GrzeM napisał(a):
W takich sytuacjach rozumiem, że "połowę października" należy traktować raczej luźniej niż precyzyjniej.

GrzeM napisał(a):
W takich sytuacjach rozumiem, że "połowę października" należy traktować raczej luźniej niż precyzyjniej.
garrett napisał(a):GrzeM napisał(a):W takich sytuacjach rozumiem, że "połowę października" należy traktować raczej luźniej niż precyzyjniej.
Rozumiem, czy raczej "wiem"?![]()
Bo skądinąd pamiętam, że #AFAIR jesteś waćpan marketin' manager, albo szoszial media ninja od Arma Hobby?

Zamieszanie z silnikiem P.11c [chodzi o bardzo dużą popularność zestawu waloryzującego w 1/48 i konieczność większego zaangażowania w produkcję i wysyłkę tego produktu - to wszystko w newsletterze, ale dotyczy 1/48 więc nie przeklejam - komentarz mój, GrzeM] opóźnia doprowadzenie do końca projektu P.7/I i P.6 – modeli żywicznych prototypów samolotów w skali 1/72. Liczymy na to, że uda się je wypuścić w drugim tygodniu listopada. Za opóźnienie możemy już tylko przeprosić. Jak już pisałem na blogu, cały misterny kalendarz wypuszczania modeli i akcesoriów został anulowany przed wcześniejsze o miesiąc narodziny mojej córeczki.
Co dalej?
Zaraz po długim weekendzie zamieszczę listę nowości na sprzedaż świąteczną. Będzie nowe pudełko z Iskrą 1/72, model expert set praktycznie się wyprzedał, zostało ok. 10 sztuk. Model plastikowy PZL P.7a jest niewiadomą i chyba pogodziłem się już z tym, że będzie po Świętach. Plan wykonania skomplikowanej rzeźby powierzchni płatów okazał się większym wyzwaniem niż się spodziewaliśmy. Zdobyte doświadczenie na pewno zaprocentuje przy kolejnych modelach.
GrzeM napisał(a):Warto się zapisać na newsletter, dzięki niemu otrzymuje się najświeższe wiadomości o nowych modelach...
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości