PO CO RUSKIE MAJĄ TELEWIZORY KUPOWAĆ JAK MOGĄ PRZYJECHAĆ CZOŁGIEM I SOBIE POZABIERAĆ DARMO ?
Nigdy nie słyszałeś o tym że to właśnie Rosjanin wynalazł rower
U Niemca na strychu
Jeżeli chodzi o strony jakie czytam , to czytam różne i trzeba mieć świadomość dla kogo pracują ludzie tam publikujący.
W Polsce jak nigdzie ścierają się strefy wpływów i w mediach to świetnie widać.
I mnie się u ministra Antoniego kilka spraw nie podoba , ale mam świadomość że za jego poprzednika było w MON więcej operetki niż wojska i wielka szkoda że wiele osób tego nie dostrzega.
A z tym wywiadem wojskowym który był, a którego nie ma to są dostepne informcje jasno mówiące kto tam pracował i dla kogo, nieco różniące się od Twoich poglądów.Można w to wierzyć , albo nie, ale pod uwagę wziąść trzeba.
Śmigłowce jeżeli nie mamy panowania w powietrzu to sobie możemy po lasach pochować i niech ich pilnuje obrona terytorialna ,albo detektyw Rutkowski.
Generalnie nigdy nie słucham tylko jednej strony i staram się mieć własne poglądy,a nie takie jakie nam sprzedają.
Nie ufam żadnej opcji politycznej i śmieszy mnie jak to Koledzy zdecydowanie się po którejś ze stron opowiadają i wytykją błędy nie widząc byków zrobionych przez drugą stronę.
Ja uważam że najbardziej jest nam potrzebny system obrony p-panc i system obrony przeciwlotniczej AMEN
Niestety przeciwrakieta jest zawsze droższa od rakiety i najprościej jest zniszczyć stanowisko startowe używając np. JASSM