potez napisał(a):U mnie na monitorze z zaniebieszczonej wyświetla się różowa foczka jak świniaczek u puchatka...
To taka nowoczesna SEPIA
potez napisał(a):U mnie na monitorze z zaniebieszczonej wyświetla się różowa foczka jak świniaczek u puchatka...

Slash napisał(a):Arczi. Chodziło mi o to, że model jest trochę w "starym stylu". Obecnie polem do wykazania się jest malowaniem, cieniowanie, brudzenie. Kiedyś super modele to były modele mocno pootwierane. Dziś tych pootwieranych jest znacznie mniej. A co dopiero tak dobrze pootwieranych.

Slash napisał(a):Napisałem jedynie, że model pootwierany, tak jak to było w modzie zanim modelarze skupili się na malowaniu. Serio odczytałeś w tym jakąś krytykę i sugestię, że model ma jakieś niedostatki w malowaniu? Wspomnienie o zdjęciach też było kąśliwe? Nic dziwnego, że fora zaliczają jakiś regres na rzecz fejsika, gdzie wklejanie lajków wyklucza podejrzenia i podteksty.
Wspomnienie o zdjęciach też było kąśliwe?

potez napisał(a):Dla twojej informacji o zdjęciach rozmawiałem bezpośrednio z Arkadym kilka może kilkanaście miesięcy temu. Fotki robi w taki sposób jak robi i to jego decyzja czy będzie to robił inaczej.
... wróciłem po 3 dniach z Radomia i wolę się bawić obrabianiem tego:

Arkady72 napisał(a): Chyba niechcący wpadłeś we własne sidła podejrzeń i podtekstów.
potez napisał(a):Slashu, uczynny Kolego od dawna wyraźnie się nudzący i błąkający się po forach ( tych umierających) szukając zaczepki - bądź uprzejmy dołączyć mnie do ignorowanych, nie mam zamiaru konwersować na Twoim poziomie.
potez napisał(a): Jak chcesz komuś w czymś pomóc to najpierw się zastanów czy umiesz pomóc i zapytaj kogoś czy sobie tej pomocy życzy. Bo na razie to wszystkim pokazałeś i udowodniłeś, że zrobiłeś z siebie, wiadomo kogo.
potez napisał(a):Dla twojej informacji o zdjęciach rozmawiałem bezpośrednio z Arkadym kilka może kilkanaście miesięcy temu.
potez napisał(a): Zresztą przed chwilą z tego co widzę pokazał ci, że nie potrzebuje twojej pomocy w ustawianiu balansu bieli i potrafi to zrobić lepiej niż Ty.
potez napisał(a):Nie mam czasu na trolowate dyskusje, wróciłem po 3 dniach z Radomia i wolę się bawić obrabianiem tego
potez napisał(a):Weź jakiś fajny model zrób, pierwszy będę bił brawo a nie zajmuj się podtekstami, podejrzeniami i tropieniem diabli wiedzą czego...
potez napisał(a):Nikkor 500/4

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości