Panzer napisał(a):No cóż, biorąc pod uwagę lamenty i pierdzenie o tym, że wystawiający modele nie powinni sędziować jest to niemalże niewykonalne zadanie. Bo nikt z Gdańska nie będzie do Bytomia dryndał, żeby sobie modele pooceniać.
Sherman napisał(a):
P.S. Jeśli jak napisał Slash na sędziów są pieniądze to myślę że ktoś z Gdańska mógłby zaryzykować wycieczkę. Może jestem dziwny ale wg mnie sędziowanie na tak dużej imprezie to też jest wyróżnienie, nie mniejsze od nagrody.
Chrupek napisał(a):A ja jeszcze raz podziękuję Wszystkim modelarzom, którzy poświęcili swój czas i przyjechali do Nas na konkurs. Wszystkie merytoryczne uwagi zostaną przez nas rozpatrzone i wyciągnięte wnioski. Za pomyłki w oznaczeniach wyróżnionych modeli w ślad za kolegą Aleksandrem mogę jedynie przeprosić. Jednak mnie interesuje Wasze zdanie o rozdaniu wyróżnień. .
Marcin Chruścielewski
Kuba P. napisał(a):o, to ten model. Ta 152 V6. Zestaw hobby boss.Wie ktos czy moze zostal wyrozniony?
Chrupek napisał(a):Jednak wielu fundatorów chce osobiście wręczyć nagrody osobom wyróżnionym przez siebie i co w tedy?
Chrupek napisał(a):Przepraszam ze zmęczenia źle zrozumiałem twoją wypowiedź. Chodziło CI wyróżnienia nie o nagrody fundowane. Ale jest inna strona tego medalu. Jestem przekonany że po odebraniu takiego wyróżnienia 70% modeli wraz z modelarzami nie doczeka do końca imprezy a nawet oficjalnego rozdania nagród.

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości